100228

                                      God "kväll" :)

Igår
kom min pojke hem till mi casa runt 8 tiden efter att han fått lite trubbel med bilen på väg hem från Tobbes stuga, men bättre sent än aldrig! Jag sa åt han att jag inte ville ha en död pojkvän för jag inte ville bli nekrofil än, och så fick det bli :)

Min goa morbror Kecke och frugan Chris hade också kommit under kvällen, så det var verkligen fullt hus hemma, hela familjen och lite släkt, bara svåger Niklas som inte närvarade :)
Det vart mumsfillibabbamat, pepparbiff (fläskfilé) med godsås, potatogratäng och lövbiffrullar med vitlökssmör i :D Gissa om man vart mätt efteråt, åt som en häst ;)

Fick alltså spara mat på en tallrik åt André, även han åt som en häst.. en lite större häst..!
Sen satt vi och surrade allesammans, lekte med älsklings busbarnen och kollade lite på melodifestivalen som faktiskt råkar vara världens skämt, och jag hoppas dom som tog fram bidragen går med svansen mellan benen, för dom är värdelösa! :) höhö.

När klockan blev närmare 22.oo så for vi hemöver till svärfader där han och Elisabeth såg på en rulle, så vi lekte lite med datorn och härjade lite som små barn och hade vår dagliga brottningsmatch ;) sen vet jag inte vad som hände, fikade lite.. klockan blev typ 00.30, vi drog fram sängen till datorn och slog på The Grudge 3, tog inte lång tid innan vi vart för trött så vi myste ett tag istället innan vi somnade :)

Idag har vi haft världens slö-skön-dag, låg och sov till 12 ungefär, sen käkade vi äggmackor och drack oboy.. Sen la vi oss i sängen igen och slog på Grudge igen, den var lite.. kass? Hyfsade B-effekter och "spökena" som miffo ut :) men iaf!

Efter det så har vi nästintill bara legat i sängen och myst, André har spelat lite spel och jag har legat och kollat på och gnällt över vilken noob han är ;) lite sådär geek-varning över oss ibland..
Men nu äre ju som så att min pojk for iväg för cirka en timme sen för att spela en Korpen-match :) hoppas dom kickar ass (men det brukar dom inte göra ;)

Nu ska jag nog ta och dricka en kopp te och vänta på att the one and only kommer tillbaka :)

       I'll be back!


100227


Helluuuuu everybody!

Fredagen bestod av att vakna upp med bejbi, få skjuts hem.. Sen for jag ner på stan och träffade sis, Felicia och Christian :) Sprang in på Miroi och fyllde i papper, sen fick jag vara barnvakt åt gojäntan medans Sara och Christian skulle fika :D

Så trallade runt själv med Felicia aka. Tuttmassören(helt galen och pillar Jämt på brösten..). Träffade på en hel del kända ansikten som undrade om jag och André hade förökat oss ;) Har ju t.om fått höra att hon är lite lik André.. Hmm.. Måste ha missat nått?
Träffade på herr Lars W min gamle barndomsvän också, han vart lite paff till en början ;)

Sen kom även min kära mor ner och höll mig och Felicia sällskap, vi gick och åt donken...igen.. Hade det väldans trevligt. Jag älskar min mami!
Runt 4 så for jag och mamsen till ica maxi och shoppade massa godsaker, sen släppte hon av mig hos André.
Han kom hem från Lidl (Ha-ha) och så började vi ordna det sista med maten eftersom svärfar Stefan hade fixat ordning en del innan han åkte på fässt. Fläskfilé, strirre och bea-sås. Mums.

När klockan slog halv 7(?) så for vi och hämtade Tobbe, sen ner på CityGross och busade lite, sen skjutsade dom hem mig och for iväg på egna äventür:)
Var hemma och myste hela kvällen med massa mums. Trevligt om jag får säga det själv :)
Vart väl sängdags cirkafär 3! Ensam.. :(

Idag klev jag upp 10, slängde i mig hela TRE stycken smörgåsrån med apelsinmarmelad och ost! Sen gick jag ut... Skrapade och sopade bilen i år och dar, sen tog jag mig ner till Ego och work-outade lite, halleluja! Vart en solning efter det också, nice. Haha, solariumet fick spunk och räknade tiden helt mongo, typ "12.97..98..99 - 17.01" sen hoppade den från det ena minuten till den andra, ingen aning om hur länge jag låg där, men resultat vart det ;)

Kom hem, drog på mig en ansiktsmask, surrade lite med folk, hoppade in i duschen och efter det kände jag mig fresh som attans!

Sitter med myskläder <3 nu, Timrå-match på tv och mat på G inom kort, och en pojkvän som kommer hem senare att mysa med.. Det är vad jag kallar en ultimate lördag !:)

På tal om hockey, ska nog hoppa tillbaka ner i soffan nu.. Känns som att jag skriver lite ofullständigt och förvirrande nu, men det bjur jag på ;)

Ha det känon!
   / E <3 A


100225

G'day!

Såg att gårdagens inlägg vart lite hastigt nerkladdat, men hade en pojkvasker som stod och hetsade på att jag skulle komma och hjälpa han skala ägg, + att han kittlade mig, och jag dog litegrann :)

Vi for ju och köpte gurka och vitlöksdip och 2 niggerballs att gotta med också tidigare under kvällen. Först for vi hem till mig en quicky och hämtade pengar och alvedon, och min kissekatt hade legat instängd i badrummet typ 2 timmar.. bäbis.. Han fick en go-pinne av mig så han älskar mig fortfarande :)

Sen vart jag praktiskt taget tvingad till att kolla på 1½ timmes fiske, men det var faktiskt ganska mys. Vi härjade mest hela kvällen, han låg på mig och pressade ur bokstavligen talat all luft ur mig medans jag låg och garva sönder, sprang och tacklades och boxades, jag bar han på ryggen.. han bar mig upp och ner.. ja, ungefär så såg kvällen ut ;)

Men vi låg och myste ett bra tag innan vi slocknade efter många om och men ;)

...Endast för att vakna, slå på tv:n mitt i 2:a perioden av Sverige-Slovakien - Inte kul.
Så jävla nära och ändå stortorska svennarna.. Damn. Men vi hade det gosigt iallafall, som ett plus i kanten!

Sen skjutsade bejbiboy hem mig, vi kom iväg 08.55 typ (som alltid) och han börjar 08.50 :) (y)
Har hunnit svulla i mig 2 rostade mackor med björnbärsmarmelad och ost, delicious indeed.

Har ingen som helst aning hur jag ska fördriva tiden nu heller.. Gissar på att jag kommer bli soffpotatis och läsa 938 kapitel.. Sen följer jag kanske med mamsingen och hämtar Julia på dagis :)

       men   hej så länge!

100224


Hej y'all !

Sååå.. Klev upp runt halv 11 idag, skönt. Tog en dusch, sen började jag härja med garderoben.. Resulterade i 3 proppfulla påsar med ge-bort-kläder. Hm..
Sen sopade jag kattsand. Sen klev mor upp, och sen kom sis och Felicia.
Kort därefter så kom även min pojkvän :)

Vi for iväg till Ingrid och Ivan (Andrés mormor och morfar) och fikade och surrade lite, sen for vi till svärpaps och åt.

Nu har vi fightats en massa, André kastar mig åt höger och vänster och upp och ner medans jag bara tar emot.. Inte. Jag drar till med mina skills i kickboxning ;)

Nu blir det äggmackor, sen blir det mys :)

Natti !

100224


Hellu & g'nite!

Kom hem från Jenfär för cirkus en halvtimme sen, har skvätt bort ansiktet, smällt i mig 2 mackor, mina magiska piller och ett glas tropisk juice.. lite nässpray på det så blir jag som ny igen! :)

For till damen runt 8, satt och surrade en massa om allt och inget, sen slog vi på Matrix och efter det var klockan 01.45 så jag tog vrålåket och for hemåt:)

Mjo, märks ju kanske en liten förändring? Jag tackar min goa böna Jennifer för den nya läckra designen (och sällskapet givetvis ;)!

Känns lite halvtaskigt samtidigt som småskönt att sova själv, dessutom får jag sova ut och inte har nån som håller om mig och snarkar i 8579 decibel i örat på mig ;) finns för-och nackdelar med allt :)

Tänkte bara svänga in och säga hej, så nu ska jag svepa sista juicen, gå och borsta gaddarna och sen gosa ner mig i sängen tillsammans med min monster-klädhög i fotändan.. + Gizmo :)


     Natti.

100223

Igår kom pojken och plockade upp mig, tidigare än väntat.. jag kom från en halvlång promenix med doggyn och då var han hemma och väntade på mig :) trevlans. Så tog jag en snabbdusch, sen for vi ner och köpte en subba-macka. plockade upp Tobbe. släppte av Tobbe. Åkte hem och åt, det var gott.

Kort och gott :)

Idag så var det sovmorgon som gällde. Vet inte om det räknas eftersom jag vaknade av att min pojkvän snarkade och lät som en ångvält på högvarv.. men jag fick ligga i sängen längre iaf! Sen orkade jag inte vänta på att han skulle åka, så jag tog bussen away till drakborgen där min sis och Felicia var.
Lekte med massa småknoddar, hur mysigt som helst med massa små goa ungar som kommer och busar med en :D  barn gillar jag, värre med idioter i vår ålder som inte har alla hästar hemma ;) var där en halvtimme sen for vi till birsta city.

Pank som vi är, så vart det inte mycket shopping. Köpte en cheese eftersom jag inte ätit nått på hela dagen, och ett par mys-hipsters bara för att. (och då "klagar" t.om André på att jag har Alldeles för mycket underkläder)
Men variation dödar ingen ;)

Efter cirkus 2 timmar så for vi hem till g-hood, och nu har jag inte kommit längre än så :)

Men om jag kan min "Tv-tablå-i-huvudet-"-rätt, så är det One Tree Hill nu....

      Hasta la vista !

100222

'Allå!

Har inte direkt varit den mest aktiva bloggerskan ever nu på senaste, men ingenting utöver det vanliga händer i mitt liv nu så ;) är fortfarande förkyld, likaså min älskling, känns som att jag är på bättringsvägen though (peppar,peppar)..
Så vi sitter mest bara inne och myser, och dricker litervis med te och honung!
Städade även ur varenda garderob och låda i Andrés rum i helgen.. Så nu får jag plats med mina kläder och han fick extra plats för sina, kanonkul! :)

Imorse låg vi och myste, såg 3e perioden av hockeymatchen sverige-finland, som svennarna självklart vann, woho! Sen myste vi lite till innan vi klev upp. Uhm..

Runt 10.20 kom vi iväg (sent, som alltid pga av att min pojkvän är värre en än tjej på morgonen;) och så fick han skjutsa mig till ica 1-an, eftersom jag har byrackan idag så gick jag en promenix därifrån :)
Kallt. Många onödiga minusgrader.. Lite snorigt.. Och doggyn envisas med att köra ner nosen i varenda möjliga kisspöl.

Sen har mitt djur och Mackeboy härjat en hel del, och nu ligger dom på mattan och sover, så söta så.

Nu ska jag borsta tänderna, sen väntar nog ännu en promenad om ett tag. Sen ska jag ta en dumleklubba ;)

I'll stay in touch!
Hej.



                  
André <3


100220, de e najs

Det är sol och mysväder. Men vi får med olaglig kyla på köpet med det! Hyggligt :)

Så, igår var min älskling med 2 av sina pojkvänner och såg hockey, och jag roade mig med lite dittan och dattan, typ som att köra.. Vilket slutade vara en hobby typ 1 v efter man fått körkortet :) Sen så kom han och Per och hämtade mig runt halv 1 så for jag och älskling hem och la oss nästan på en gång :)

Imorse så släpade jag mig ur sängen lite väl tidigt för jag hade andningssvårigheter som heter duga! Efter ett tag så ringde klockan och ungefär en halvtimme efter kom även pojken upp, så vi drack te och sen gick vi ut med doggyn i snorkalla vintermysvädret! Ajaj..
Sen kom vi in och åt äggmackor och drack oboy (eftersom Inget annat går att dricka tillsammans med ägg och kaviar...), satt fint i kistan, appselut!

Efter ett tag så fick André hets och ringde Tobbe för att dom skulle åka och fiska, sagt och gjort, så vi plockade upp Tobbe, dom skjutsade hem mig (och jag fick "äran" att få med mig Macke också) och for iväg, dårar. Han försökte få med mig också, men.. En annan gång. Iskallt + förkyld = Bad combo.
Gizmo och Macke är som syskon, ena stunden är dom härjiga som fan med varandra, sen pussas dom och ligger bredvid varandra och sussar :) naw.

Tänkte dessutom vara lite teknisk, ni kan ju tänka er hur det gick. Min stationära funkar inte för tillfället, och stationära i vardagsrummet hade fel på högtalarna så jag tänkte switcha från dom till mina maffiga högtalare.. Resultatet blev endast en superstöt, och Inget ljud! Sweeeeet. Är ju inte teknisk nånstans så får väl nöja mig med att lyssna på bärbara.

Där nös jag för 84749 gången idag. Härligt.
Nu ska jag flytta mig till soffan, ta nått mums att äta, gosa med djuren och vänta på att dom hämtar mig :) .

 Hej.


100219


Jo, det var ett tag sen, jag vet. Men än så länge blir ni inte av med mig!
Har varit med min älskling (nähä?) all the time och myst och vi båda har försökt satsa på att bli friska och krya, utan större framgång..

Hmm.. kände inte att jag hade så mycket att komma med, men har hyfsat tråkigt så kände mig tvungen att pressa in några obetydliga rader iallafall:) !
Älskling sålde iaf sitt vrålåk igår, haha, att det ens gick :) .. Så han fick ta vår gammräser idag också, och ikväll får han köpa en ny suförrti av sin goa morfar Ivan, tur lillgrabben har :D <3

Hur som helst, får se när min pojke tänkte plocka upp mig.. sen återstår det att se vad fredagskvällen bjuder på.. Förmodligen inget ens i närheten av partaj, jag föredrar att sitta inne och mysa och bli frisk istället :) får se vad min karl har planerat :)

Nu ska jag återgå till att titta på Tsatsiki, pussa lite på Julia som ligger och sover.. Snora lite mer, trycka i mig en eller två alvedon och riskera överdos och vänta ut sjukdomen!

A-a-aaawesome!

    Hejpa, efsh'.

100217

.... Jag avlider snart, av irritation över den förbaskade förkylningen som min kära pojkvän gett mig som hämnd för alla gånger jag smittat han.. Tack för det <3   har kramp i magen som ett litet plus i kanten också, och näsan är åt helsefyr och helst så skulle jag vilja köpa ett nytt huvud på tradera.. Men nä. Det är inte år 2302 än..

Imorse, efter en halvbökig natt.. Så vaknade jag cirkus 2 timmar före älskling skulle kliva upp, hade helt överdrivet galet ont i ryggen så jag tvingade mig själv till att inte klämma fram några tårar, utan låg istället vaken och tittade mig omkring i mörkret.. så emo:)

Hur som helst, André nr 2 kom och sen så plockade vi upp Jonas och Tobbe och så fick jag faktiskt komma hem, livs levande fyrkant! ;)
Sen tog jag en låååång varmdusch och var sådär gosigt tjock i näsan, hähä! Sen så la jag mig med min gosefilt i soffan, med en dumleklubba och min bok.. sen somnade jag en stund :)

Nu har Felicia varit här ett tag också, och jag slits till höger och vänster och har min poltergeist-besatta katt som hugger mig i fötterna hela tiden.. Åh bevare mig väl, hur ska detta sluta:)?
Har knarkat i mig x antal alvedon och nässpray är typ holy water for nose just nu..

Och NU kommer Gizmo och äter på min fot igen..

Nu ska jag försöka äta nått som faktiskt smakar! Sen får jag se om jag tar bilen eller om pojken plockar upp mig så åker vi och köper halstabletter, väldans massa frukt för att göra en egen fruksallad, och sen sitter vi nog bara inne och snorar ikapp... kan inte bli bättre :D ... eller hur var det med det? att bli frisk kanske vore nått?

Det är ju förbövelen One tree hill bakom mig också.. (jag gillar gamm-svenska från typ 50-talet..)
Får sitta och snurra mellan tvn och datorn nu..

           Men bye for now!

100216

Så, för att sammanfatta gårdagen lite kort.. Hmm.. Får bli ett överanvänt ord ; Mys :)

Vaknade imorse, båda låg och snorade och harklade sig i kör.. fresh lovecouple :D vi gosade ändå, sen var vi uppe på benen, så drack vi te - som har blivit en vana dag som kväll! Sen skjutsade älskling hem mig runt halv 12.

Åkte sedan till tandläkaren till kl 13.30, massor av folk där.. Surrade med Bella en hel del + lite andra, sen fyllde vi på vår fina presentpåse med lite extrastuffs! Efter ett bra tag så vart jag iaf klar med min undersökning, allt såg bra ut och min visdomstand såg ut som en räserbil, och jag ska bara tillbaka på en koll i mars + skrapa:)
Träffade älskling en sväng också eftersom ett nytt gäng hade kommit då jag var klar, sen väntade jag ett tag på Bella, men hon vart aldrig klar så då for jag hem.. :)

Nu lattjar jag lite med Felicia, och plågas lite smått av min hals.. Och ser på One Tree Hill.. Och nu är jag galet överhungrig, får se om jag äter hemma eller med min älskare :)

Nu sitter Felicia och rabblar upp en hel historia, på nått språk som inte är så olikt ryska.. Ja, hon kanske är ett geni.

Ska återgå till soffan bakom mig.. Hoppas jag får min nya laptop snart.. Hmf..

  Tji-tjing!


100215, andré <3

Go'morrn!

Alla hjärtans dag vart megalyckad, utan tvekan. Spenderade först ett par timmar i sidsjön med min storasyster, svåger och systerdotter vilket var superhärligt i finvädret :) gick och myste och klappade hundar (Felicias val), och sen satt vi i stugan och åt gotoast och drack wunderbar varm choklad!

Sen for jag hem, läste lite.. somnade en liten stund.. Och runt 4 kom min kära pojkvän och hämtade mig efter att dom hade fått ett oberäknat stopp på vägen från pimplandet, klantskalle ;)
Men vi for iaf till svärpaps där han och Elisabeth gjorde mat, vi hoppade in i duschen, svärpappi bokade bort åt mig och André på Jop's. Så kl. 20.oo placerade vi våra rumpor på restaurangen och smällde i oss kalasgod Black & White. Satt och pratade massa och hade det allmänt mys, sen vart vi galet övermätta. Tack mammi som bjussade på maten :) <3

Sen åkte vi till kvantum i nacksta och köpte naturgodis och sen for vi till svärmor som jobbade natten, så vi såg en del på tv och åt lite mer, konstigt nog.. älskling tände massa ljus överallt, sen tog vi ett bubbelbad och tog det lugnt. Sen kom vi väl i säng så småningom också ;)
Så, det var den oerhört lyckade dagen!

Idag så.. vaknade vi, pussades massor, sen kom Jonas och sen for dom till skolan och jag gick ett tag därefter ner till bussen och for hemöver, där jag sitter nu och lökar tillsammans med mor, systeryster och Felicia :D

Får se vad dagen består av, och får se när jag åker till min bejbi igen :)

Tillsvidare så har jag inte mycket mer att komma med, ni får stå ut med att vänta!

       Tjillevippen!

100214, <3


Aloha!

Och glad(eller vad säger man?) alla hjärtans dag på många av er:) !
Är ganska nyligen hemkommen från min käraste boytoy, och har hunnit mysa en hel del med min andra kära Gizmo. Han vart överlycklig då jag kom och började klättra på mig för att få komma upp och ligga i famnen, hur gos är inte det då?

Min egna valentine är alltså ute på äventyr, hur man nu kan kalla pimpla äventyr, med sina pojkvänner så vi fick iaf morgonen tillsammans och sen fortsätter vi mysandet senare :) blir kanon det!

Gårdagen var typ hur nice som helst, vi låg och myste ett bra tag och såg av nån okänd anledning på OS-invigningen innan vi klev upp och duschade och åt frulle, sen runt 2 tiden så for vi upp till sidsjön och gick runt med byrackan, helskönt väder och vi möös för full rulle :) förutom då André lurade iväg mig för att plumsa i 847m djupsnö där det var mixat med lite vatten ;) sen stod vi och glodde på pippifåglar ett tag innan vi for hemöver igen :)
Uhm..

Sen då? .. Vi fortsatte mest så hela kvällen, for och köpte käk på blå kiorra (3e gången den här veckan troja....) och sen var vi ensamma hela kvällen vilket var kanonhärligt! Såg på massa tv, dum och dummare och lite annat.. Ja anyway, det var kort sagt en superbra dag och jag älskar verkligen min pojkvän :) <3

Måste bara säga, ni något efterblivna offer som inte ens känner mig, tro förihelvete inte att ni kan komma och yttra er om hur jag är som person, och påstå att jag inte kan ändra mig och det ena med det andra :) både jag och André säger samma sak, ni är patetiska nollor som inte har Nån koll på läget. Haha. Sköt ert lama liv själv, så fortsätter vi ha ett bra förhållande ;) TACK på förhud.

Så that's just about it.. :D  Nu ska jag återgå till en fin dag, ska ev. till sidsjön igen med Sara, Niklas och Felicia och picknicka lite :D awesome.

First up ; läsa lite bok och invänta ett avgörande samtal på när det bär av :)

            Tjarå !

                              

100212

TACOTÅRTA!!

haha, läste igenom gamla inlägg eftersom André inte pallrade rövas in i bilen förrän för 4 minuter sen (vilket betyder att han är här om ungefär 2) .. och insåg att mitt liv kretsade kring tacotårta då.. nästan varje inlägg stod det nått om tacotårta :D

mmm.. tacotårta.. taco..tårta..

Så oerhört dryg jag är.. nu ska jag leka vidare tills bejbi kommer! :) .. NU kommer han!

Ha en lätt och lagomt trevlig fredagkväll, pojkar som flickor vänner som ovänner.. kanske!

100212, fredagsmys..


.. to come! Känner att jag haft en bra dag idag, och vädret har gjort humöret ännu mer på topp :D
Har suttit och drygat med min älskling på msn typ ett år, jag skrev att han skulle få köpa sig nått fint om han kom och hämtade mig.. han sa att han inte hade pengar... VEM förstår inte vad jag menar? :O
Jag bjuder han alltid på saker, ändå hajjar han inte :D Sen försökte jag förklara att han skulle få en gentjänst om han plockade upp mig, vilket han givetvis nappade på... no shit sherlock? ; )

Tänkte gå på bio ikväll, men det vart inget av eftersom det finns Inget att se, och vi sparar presentkorten till nått vettigare :) Så istället åker vi och köper lite gottigott och sen blir det väl kanske till att hyra nån rulle.. Fredagsmys blir det iaf, så länge jag är med min pojksnopp :)

Min mor har fått laga-mat-mani, igår gjorde hon massor av mat, idag gjorde hon mina favorit peppar-fläskfilé-biffar, hasselbackspotatis, lövbiffs..grejs, och tacopajer? Oh my oh my, vet inte vad hon har fått för sig men I like it :D
Nu är iaf Jenny och Donald också här, Julia med såklart. Åt nyss upp och är mätt som en gud-vet-vad.. Snart kommer dåren och hämtar mig.

Tillsvidare så sitter min gamla jobbkamrat från Toys 'r' Us, gamle goa Tommy och leker sanning och konsekvens med mig på facebook.. det går ju hyfsat :D  men fan vad jag saknar dom gamla dårarna som inte jobbade kvar där efter öppningshelgen.. alla i personalen är så störtsköna.. hoppas verkligen jag får jobba mer eftersom jag står som "vid behov"-anställd :) Vore kungnice!

Har dessutom varit ut till birsta en svängiläng med Jennifer idag också, hon var hungry hungry hippo så vi gick på donken.. forgive me father for I have sinned.. again.. fast jag åt bara en mcchicken jr och drack en milkshake!
Sen gick vi runt lite till sen skjutsade jag hem tösen!

Fan vad jag skriver.. Det här går inte!

100212

Jävlaranamma vad jag ligger i nu, massor av inlägg på kort tid.. hurra! :D  .. eller?

Så, gårdagen bestod av en groggy katt, en galen systerdotter#2 - sen kom min älskling och byrackan och då vart det mer kalabalik (inte på ett dåligt sätt though), Felicia blir helt hyper då hon hör att André (och framförallt Macke) ska komma, hon springer och säger "Andjje" och skäller (som en hund).. Om hon ändå kunde uppskatta sin moster lika mycket ;) tog henne mycket längre tid att lära sig säga Elin efter att hon lärt sig säga André, eftersom "moster" gick inte in i ordförrådet..

Vart iallafall en efterlängtad tacotårta som var superdelicious, alla satt med mat upp till öronen när det var klart + att mamma hade gjort 4 små ost och skink-pajer.. svällde ju upp några kilon efteråt :D
Tyvärr så vart det ingen familjemiddag på hög nivå, min systerdotter#1 Julia hade magsjuka så hon, Jenny och Donald och Niklas var inte här.. Desto mer mat till oss andra! HÖHH.

Uhm.. Eftersom det inte vart så fullsmockat som planerat så vart det ingen efterätt.. rackarns. :(
Men vi smällde i oss karameller istället ;)
Sen for vi till Bos, såg på fiske(......yey!) och sen kom svärfader hem sen la vi oss och sov efter en kopp te:)

Tog buss hem imorse eftersom André har noll koll på tiden och åkte till skolan 5 min efter han börjat och sa att han skulle skjutsa hem mig, men nä det gick jag inte med på :)

Nu är jag iaf hemma, mamma och Julia också, och Gizmo som är helt återställd och nästan lika galen som alltid!
Jag och Julia har lekt med ballonger i sängen, och tammetusan så hon skrattat, sprutar tårar :D min lilla sockertopp <3

Funderar på om jag orkar fara iväg och pumpa lite fläsk på Ego.. inte superpeppad, men skulle kännas bra!
Slutar väl med att jag sitter hemma och blåser ballonger tills jag blir blå, spelar fiskespel och målar i målarböcker istället.. kan ju klassas som mental träning iaf:)

Nu slog mamma på Garfield, hur kanon är inte det!? måste kika.. sen får vi se hur det blir med planerna;)

    Hasta la vista !

100211, igen..

Sådärja, klippt och klart! - bokstavligt talat!

Min kära kissemurra är jättegroggy och ligger med tungan helt ute i vädret, kom ut ur buren och vinglade sig in i vardagsrummet och upp i fåtöljen, min fighter :)
Fick stå med medans det sticktes och klipptes, det var.. fresh! bollarna fick ligga på ett fat efteråt ;)
Läskigt att se min bäbis så slö efter att han har varit världens härjigaste typ en månad!
Felicia och mammi var också med, dom satt utanför och Felicia hade kanonkul med alla djur!

Nu ska jag assistera mor i köket så tacotårtan blir klar inom en framtid! jippikayey, mumsfillibabba!
Sen kommer min boytoy hit också, ännu mer mys.

Nu ska jag blåsa en ballong, pussa Gizmo och sen gå och kissa :)

    Hejpa!


100211


Tjabba!

André, André och Jonas skjutsade hem mig imorse och sen for jag och moder iväg till birsta! Mötte sedan upp bigsis # 2 (Sara) och Felicia, trallade runt lite till, köpte lite kläder:) svullade donken litegranna, och nu är vi hemma :) alla - Sara.

Ska snart åka iväg och kastrera min lurvas Gizmo.. lillpojkas har inte fått ätit på nästan hela dagen :( Han kommer hata mig sen :(

Ne, återkommer inom kort!

        Toodles !

101002

Heeeeee-eee-ej.

Sitter hos min goa pojkvän än en gång, han plockade upp mig förut idag och for och lämnade in hans telefunk, sen gick vi en snabbis på stan innan vi köpte ching-chong-käk och for till Bos och åt, namnam :)

André och svärfader sitter och glor på fiske, medans jag försöker ordna upp mitt CV på min jobbcoachs's begäran.. hu så tråkigt.. och ointressant.. ett dumt påhitt helt enkelt, ge mig ett jobb bara?

Imorgon vet jag inte vad som hamnar på schemat, jag hoppas (egentligen inte, tro inte fel om mig nu) att min pojk insjuknar lite till så vi kan ligga i sängen och gosa imorrn istället ;) men då vore jag självisk, och det är jag inte nu! nej nej.
Sen är min familj helt underbar och har stöttat mig massvis under allt och inget, så imorgon ville min mor dra ihop en sån där hederlig familjemiddag med varenda kotte! Tacotårta sägs det bli, mums :D

Nåväl, nu slutar fiske om.. 5 min, så jag ska krypa tillbaka ner i soffan och sen ska vi duscha och äta ännu mer än dom vitlöksbaugetterna vi smällde i oss för en halvtimme sen! tjockisar :)
      
    G'night !

100210 , nystart!


Yes, så har jag valt att sätta igång igen! (så har jag sagt förut och sen har jag lagt ner efter typ 4 inlägg, så jag kan inte lova nått)

Men nu eftersom mitt liv har varit lite twistat ett tag och jag har fått en liten ny kickstart så tänkte jag piffa till det med en ny (och vad jag har hört, bättre) blogg! Så.. Tadaa!

Den där twisten jag pratar om, framförallt var det ju så att jag och min pojkvän André gjorde slut och det tog ganska hårt, även på han. Så vi var ifrån varann och gjorde lite saker på annat håll och jag spenderade nästan all den tiden med Jennifer, och nu efter en vecka så insåg vi att eftersom vi båda älskar varann och saknat varann så är det väl fel att inte försöka igen?
Sagt och gjort, han kom och hämtade upp mig igår och vi for en sväng till birsta och sen hem till svärpaps där jag vart tacklad av en glad Mackevovve ;)

Sen låg vi bara och myste hela kvällen och det var perfect, min kära har fått problem med halsen :( Gick ut med doggyn, bejbi ritade ett hjärta i snön, sen lekte vi lite och sen gick vi in och tog en dusch innan vi fikade, spelade kort och la oss :) vi tog igen lite missat mys, och det kändes grymt bra :)

Imorse var det tugnt att kliva upp, inte nog f'att jag inte klivit upp såhär tidigt på länge, utan också för att jag bara ville ligga kvar och mysa! Men icke! André plockade upp Tobbe sen skjutsade dom hem mig och for till skolan, och jag la mig tillrätta i sängen och slocknade till 11.30 - s k ö ö ö n t !

Nu ska jag pilla lite på mitt kåta kattskrälle som springer runt och tokhärjar och skriker, + att det är några karlar på taket som skottar snö vilket gör han ännu mer galen.. Ack och ve!

               
                        På återseende så länge, tjing!



RSS 2.0